Jouw bewegingscoach
Jouw bewegingscoach
Jouw bewegingscoach
Jouw bewegingscoach
Jouw bewegingscoach
 


 


Beweging

Tarieven

Sander Liekens is een geconventioneerde kinesist. Tom Huybs is een gedeconventioneerde zorgverstrekker. Wat betekent dat?Geconventioneerd


Een geconventioneerde kinesist rekent de officiële tarieven - zoals door de ziekenfondsen en de zorgverstrekkers vastgelegd - aan. Daarbij is ook het remgeld bepaald. Je kan bij je ziekenfonds navragen wat je eigen aandeel - het remgeld - dan precies bedraagt. Sander werkt als geconventioneerde therapeut.
Gedeconventioneerd


Wanneer een kinesist gedeconventioneerd is, dan rekent hij niet de officiële tarieven - zoals door de ziekenfondsen en de zorgverstrekkers vastgelegd - aan. Een gedeconventioneerde kinesitherapeut aanvaardt het akkoord met de ziekenfondsen namelijk niet langer. Een zorgverlener is niet verplicht om het akkoord blijvend te ondertekenen. Op die manier bepaalt een dergelijke kinesist zijn eigen honorarium.


Tom Huybs rekent een licht hoger tarief aan dan het officiële tarief. Echter komt het ziekenfonds bij al onze kinesisten, geconventioneerd of niet, tussen. Je zal wel iets meer remgeld opleggen.


Massagetafel

AfspraakWil je een afspraak maken? Dan kan je ons bellen op 014 54 37 71 of klik één van de onderstaande knoppen.

      

      


 

Nieuws

Fonkelnieuw


Welkom op de gloednieuwe website van Bodymine ...  meer lezen

Focus

Online afspraken


Wist je dat nu online een afspraak kan maken? ...  meer lezen 

    Gijmelsesteenweg 4, 2230 Herselt     014 543 771     0475 552 290     info@bodymine.be    © 2015 - 2020 bodymine