Over Bodymine

Bodymine is een multidisciplinaire praktijk rond beweging. Je treft er onder één dak zorgverleners voor lichaam en geest aan. Op de Gijmelsesteenweg 4 in Herselt huizen kinesitherapeuten, een mental coach en een diëtiste/voedingsdeskundige.


Initiatiefnemer Tom Huybs speelde al jaren met het idee om meerdere specialisten op één plaats samen te brengen. Onder de naam Bodymine verzamelt hij drie andere experts. Zo werkt hij in het gebouw van Bodymine samen met zijn zelfstandige collega's Sander Liekens, kinesitherapeut, Stefanie Luyten, diëtiste en voedingsdeskundige en psychologe Chloë Denayer. Daardoor geniet de cliënt het grote voordeel dat doorverwijzingen op een eenvoudige manier kunnen gebeuren. De patiënt treft ook meerdere specialisaties op één enkele vertrouwde locatie aan.

Hart voor patiënten


De specialisten van Bodymine werken nauw samen met andere zorgverleners, zoals huisdokters en ziekenhuizen. Bovendien luisteren ze graag naar het verhaal van de patiënten, zodat de zorgverlening optimaal kan verlopen. Kortom, de patiënt staat steeds centraal, want verantwoord bewegen en sporten, doe je samen.


Je kan steeds met elk van de therapeuten en onze coach online afspraken maken. Klik daarvoor op de knop Afspraak maken bij de juiste zorgverlener. Weet je niet bij wie je terecht kan? Contacteer ons dan. Bodymine beschikt over een ruime parking achteraan het gebouw. Die kan u niet alleen vanuit de Gijmelsesteenweg bereiken - langs de linkerzijde van het gebouw - maar eveneens via het straatje Varenwinkel.Gijmelsesteenweg 4, 2230 Herselt   014 54 37 71  0475 55 22 90  info@bodymine.be  ©2015-2020 bodymine